Ha hasonlóban gondolkodsz, érdemes résen lenned! Az utazási irodák nap mint nap változtatják utazási ajánlataikat. Ez természetesen nem csak Gran Canariával van így, hanem az összes (egzotikus) célállomás esetében is. Az indulás dátumához egyre inkább közeledve a listaárból remek kis “last minute ár” faragható.

Last minute ajánlat szerencsére a Kanári szigetek éghajlatának köszönhetően állandóan található, az év minden napján. A legjobb ajánlatok azonban megfigyelésünk szerint december-január környékén vannak. Amikor idehaza hógolyózunk, vagy kockára fagyunk, Gran Canarián 18-22 °C fogad bennünket. Sokan szeretnek éppen ezért kimozdulni a szürke téli hétköznapokból, és szerveznek egy kellemes, pálmafás tengerparti nyaralást.

Mennyibe kerül egy Gran canariai last minute utazás?

Egy gran canariai utazás ára a last minute akciókban is rendkívül széles skálán mozoghat. Kb 130.000 Ft/fő/hét ártól egészen a csillagos égig…Első körben el kell döntened, hogy szállodában, vagy apartmanban, esetleg kempingben szeretnél megszállni. Ez befolyásolja nagyobb mértékben az árat, ezért érdemes ennek megfelelően kutakodni a last minute akciók között. Értelem szerűen az apartmanos ajánlatok biztos hogy olcsóbbak, mint egy hotel ajánlata, a hotelben azonban néha bőséges félpanziós, vagy all inclusive csomaggal várnak – mi a Lopesan Costa Meloneras hotellel nagyon jól jártunk – igaz ez a hotel nem az olcsóbb árkategóriába tartozik.

Melyik utazási iroda ajánlatait figyeljem?

A legtöbb különböző last minute ajánlata tudomásom szerint a Best Reisen és a Neckermann utazási irodának van, de a többi utazási iroda is szolgálhat kellemes meglepetéssel. A Best Reisen utazási irodával kapcsolatos tapasztalataink bennünket abszolút meggyőztek, a mi utazásunk alatt minden a legnagyobb rendben történt, ezért őket tudjuk ajánlani.