• Home  /
  • Gran Canariai szállás

A nyaralók körében legnépszerűbbek és legolcsóbbak az önellátó, azaz konyhával is felszerelt apartmanok. A tengerparti szállodák többsége a luxus kategóriába tartozik, de találni azért 2-3 csillagos hotelt is bőven. A legdrágábbak és legelegánsabbak azok a szálláshely lehetőségek, melyek régi kúriákban, vagy kastélyokban kerülnek kialakításra. Itt a csend és a nyugalom mellett nemegyszer lovaglási, tevegelési lehetőséget is nyújtanak. Kisebb számban találhatók ifjúsági szállók és kempingek is.

Vannak szállodák, ahol már fél évre előre lefoglalják a férőhelyeket. Azok számára, akik nem kívánnak az öblök homokpartjára lemenni, akár a hegy tetejére is építenek strandokat, medencéket, játszótereket. Ezeken a helyeken a vendég úszás közben a panorámában is gyönyörködhet. A medencék vize is olyan, mint az óceáné: mindig tiszta és kék.

Akár egy hotelben, akár egy apartmantelepen szeretnénk megszállni, érdemes az utazási irodák csomagjait megvizsgálni ebben az esetben is, akkor is, ha az utazást nem szeretnénk “csomagban megvásárolni”. Ötletelésnek jók lehetnek az utazási irodák katalógusai, melyekből több tucat szálláshelyet ismerhetünk meg.