Üdvözlet Gran Canariáról

Blogunk azért született, hogy bőséges információval lássuk el a Gran Canariára utazókat. A bejegyzésekben sorra vesszük az ott töltött napok történéseit és a meglátogatott helyeket. Igyekszünk figyelni a részletekre, a fontos apróságokra, ugyanis amikor mi készültünk az utazásra, nem találtunk ehhez hasonló weboldalt, ahol minden információt összegyűjtöttek egy helyen. Vannak természetesen angol nyelven különböző portálok, melyek sorra veszik a nevezetességeket, de mégis más magyar szavakat olvasni Gran Canaria látnivalóiról – mi éri meg és mi nem, magyar szemmel 🙂

A Gran Canarián töltött hét sajnos elég rövid volt ahhoz, hogy teljesen bejárjuk a szigetet. Éppen ezért olyan információkat is meg fogunk osztani veletek, melyekben sajnos nem volt részünk, de olvastunk róla, vagy mástól hallottunk véleményt odakint. Minden információ, a 2010. augusztusi állapotot tükrözi.

Muszáj néhány szót ejtenünk arról, hogy is jutottunk el Gran Canaria szigetére. Az egész egy álomnak tűnt, nem gondoltuk volna, hogy valaha eljutunk ilyen messzire otthonról, de a szerencse mellénk állt – kisorsoltak minket egy nyereményjátékban! (Köszönjük Tv-shop!:)) Így tehát a fakultatív programokon kívül egy fillért sem kellett fizetnünk az utazásért.

Az utat a Best Reisen utazási iroda szervezte (nekik is mindent köszönünk!:)), az ár pedig tartalmazta a repülőjegyeket, a biztosítást, a reptéri illetéket, a reptéri transzfereket magyar nyelvű asszisztenciával, valamint szállást, és félpanziós ellátást Európa (egyik) legnagyobb szállodájában, a Lopesan Costa Meloneras Hotelben.

Minden adott volt tehát egy hét fantasztikus pihenésre, bár igyekeztünk aktívan tölteni időnket. Sok-sok program/belépő mellett igyekeztünk a lehető legolcsóbban “megúszni” a kiruccanást, de aki vásárolni készül sem fog csalódni. Mi nem shoppingoltunk sokat, de azért alaposan felderítettük a terepet, így az árakról is tudtok majd olvasni a blogon.

Jó olvasgatást, reméljük hasznosak lesznek az írásaink! 🙂

Written by Gran Canaria

Related Articles

Leave a comment